marketingwijf freelancer

Marketing

Als marketing automation specialist help ik je graag met het opzetten en uitbouwen van jouw onderneming. Dit start bij een inspirerende website, een lead-gen programma waarmee je websitebezoekers omzet in klanten en een customer loyalty programma wat ervoor zorgt dat jouw klanten betrokken en tevreden blijven. Om het voor jou gemakkelijk te maken, heb ik mijn meest gevraagde diensten in pakketten gebundeld. Met prijzen, wel zo transparant. 

Heb je specifieke wensen? Dan help ik je natuurlijk ook graag. Neem contact op voor meer informatie. 

 

 

Lead-gen programma 

Met een lead-gen programma zorg je ervoor dat de bezoekers van je website ook tevreden klanten worden. Zo kun je bezoekers die nog nadenken of aan het vergelijken zijn vasthouden en overtuigen van jouw diensten. Natuurlijk is iedere onderneming verschillend, maar de kern van het lead-gen programma is eigenlijk overal toepasbaar en waardevol. Een lead-gen programma bestaat bij mij uit:

– Één downloadbaar ‘lead magnet’ voor je bezoekers (zoals een e-training, quiz of infographic) 
– E-mail opt-in geïntegreerd op je website 
– Één email flow bestaande uit drie e-mails
– Technische setup in ActiveCampaign
– Overdracht met kennisdocument, waardoor je verdere aanpassingen (indien gewenst) zelf kunt maken. 

Vanaf EU 2050, – excl. btw & software

Customer loyalty programma 

Een customer loyalty programma zorgt ervoor dat jij meer uit je bestaande klanten haalt. Verhoog de klanttevredenheid en retentie met een sterk programma wat inspeelt op de reis van jouw klanten. Hoewel de vorm van een customer loyalty programma sterk afhankelijk is van jouw onderneming, bestaat deze meestal uit in ieder geval de volgende onderdelen:  

– Een volledig uitgewerkte klantreis van jouw doelgroep(en), inzicht in de verschillende fases waar je klant zich bevind.
– Technische setup in ActiveCampaign.
– Transactionele en emotionele NPS, waarmee je de mening van jouw klant continue achterhaalt.
– Automatische email flow voor de verschillende klant fases
– Refer a Friend programma
– Overdracht met kennisdocument, waardoor je verdere aanpassingen (indien gewenst) zelf kunt maken. 

Vanaf EU 3100, – excl. btw & software

Het complete plaatje

Op zoek naar de beste start voor jouw onderneming? Of heb je een bestaande onderneming, en wil je hier het maximale uithalen? Als je meerdere diensten bij mij afneemt ontvang je een combinatiekorting tot 15%.  

Heb je naast bovenstaande diensten een wens waarmee je denkt dat ik je kan helpen? Ik hoor het graag! Neem contact op via onderstaand contactformulier, dan kunnen we je ideeën bespreken. 

 

@ 2020 Marketingwijf | all rights reserved